Lief voor je huid

Handreflex massage

Je handen zijn het grootste deel van de dag aan het werk. Het is heerlijk ze ook eens op een andere manier extra aandacht te geven.

Alle zones staan in relatie tot onze organen, spieren en zelfs weefsels. Door de zones te masseren en druk uit te oefenen op de acupressuur punten wordt de doorbloeding in de organen en weefsels verbeterd wat een positief effect heeft op de stofwisseling. Ook worden blokkades opgeheven waardoor er weer energie vrijkomt. Deze natuurlijke en helende energie helpt ons herstellend vermogen een handje, draagt positief bij aan de gezondheid en brengt rust en balans.

Maar ook voor pure ontspanning en een goede verzorging van de handen is handreflex massage zeer geschikt. De massage wordt afgesloten met een verzorgende handcrème waardoor de handen heerlijk zacht aanvoelen

Massage effecten:

  • Ontspanning, vermindering van stress
  • Afvoer afvalstoffen uit het lichaam
  • Inslapen en doorslapen kunnen verbeteren
  • Verzacht pijn zoals, hoofd, nek, schouders, maag, darmen
  • Een beter concentratie vermogen

Het is belangrijk na de behandeling veel water te drinken om afvalstoffen af te voeren.

Bij Elisa schoonheidssalon & lifestyle kan je terecht voor handreflex massage als behandeling of als extra tijdens een gezichtsbehandeling.

Prijzen van deze behandeling
Ben je na het lezen van bovenstaande informatie nieuwsgierig naar de prijs voor deze behandeling? Dan verwijzen we je graag naar onze prijzen.

Salon

Darthuizerberg 124,
3825 BR Amersfoort
Tel: 06–10174813

Openingstijden

Maandag
13.00-17:00 / 19.00-21:30

Dinsdag
Gesloten

Woensdag
09:00-17:00 / 19.00-21:30

Donderdag
Gesloten

Vrijdag
09:00-14:00

Zaterdag / Zondag
GESLOTEN

Nieuwsbrief