SPA Salonnepro

SPA Salonnepro

Bij Elisa schoonheidssalon maken we gebruik van producten van het merk Salonnepro. De Pure Collection SPA van Salonnepro is ontwikkelt om doelgericht huidverbetering te realiseren. Salonnepro streeft naar het puurste en schoonste product met hoge concentraties werkstoffen.

De plantaardige extracten en oliën die in deze producten zitten zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens richtlijnen van gecertificeerde organische landbouw. Dit maakt de producten schoner, werkzamer en krachtiger. De crèmes hebben een romige, zacht textuur zonder siliconen en zijn geschikt voor alle huidtypen. De mix van oliën en boters verzachten, verzorgen en voeden de huid. De plantaardige extracten zijn een belangrijke bron van vitaminen en mineralen.

De producten van de Pure Collection zijn vrij van parabenen, minerale oliën, sulfaten, siliconen, parfum allergenen en alcohol. Bovendien zijn de producten dierproefvrij en vegan.

Sommige producten bevatten cetearyl alcohol als emulgator. Ondanks dat deze stof het woord ‘alcohol’ bevat is dit niet hetzefde als de harde alcohol ethanol, welke bekend staat om de uitdrogende eigenschappen. Cetearyl alcohol is een zachte alcohol en is een van de meest milde en verzorgende emulgatoren.

Minerale oliën

Een gezonde huid moet ademen. Daarom worden er geen minerale oliën zoals paraffine en vaseline gebruikt.

In veel huidverzorgingsproducten worden minerale oliën gebruikt omdat dit de producten crèmige substantie geeft. Minerale oliën leggen een laagje op de huid waardoor de huid wordt afgesloten. Een huid die gewend is aan minerale oliën moet ontgiften en weer in balans worden gebracht.

Parabenen

Parabenen zijn chemische conserveringsmiddelen die gebruikt worden om producten langer houdbaar te maken. De meest voorkomende parabenen zijn methylparabeen, ethylparabeen, propylparabeen en buylparabeen. Parabenen worden vaak in verband gebracht met kanker en verstoren de hormoonhuishouding.

De producten zijn na opening 9 maanden houdbaar. De houdbaarheid wordt verlengt door gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten zoals kaliumzout van lijsterbes, benzoëzuur, bessen en de zachte vette alcoholen.

Sulfaten

Sulfaten zorgen ervoor dat een product schuimt en reinigt. Ze lossen vet op maar zijn erg agressief en irriterend voor de huid. Door sulfaten breekt de huideigen beschermlaag af en droogt de huid uit waardoor het droog en trekkerig aanvoelt. De huid reageert hierop door meer talg aan te maken waardoor de huid steeds vetter wordt, maar toch droog aanvoelt.

Salon Vathorst

Darthuizerberg 124
3825 BR Amersfoort
Tel: 06–10174813

Salon Bunschoten

Edisonweg 11b
3752 LV Bunschoten-Spakenburg
Tel: 06–10174813

Volg ons

Openingstijden

Maandag
10.00-17.00 / 19.00-21.00

Dinsdag
10.00- 17.00

Woensdag
09:00-17.00 / 19.00-21.00

Donderdag

GESLOTEN

Vrijdag
09.00-14.00

Zaterdag
GESLOTEN

Zondag
GESLOTEN

Nieuwsbrief