Momentje voor jezelf

Even voorstellen

 

Elisa schoonheidssalon & lifestyle is een professionele beautysalon gevestigd in Vathorst Amersfoort. Je kunt bij ons terecht voor behandelingen op het gebied van huidverzorging en huidverbetering, maar ook bv voor epileren van de wenkbrauwen en waxen. Daarbij geven we lifestyle advies waardoor het optimale resultaat voor de huid kan worden behaald. Tijdens de behandelingen wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van 100% natuurlijke producten. Naast gezichtsbehandelingen kan je ook terecht lichaamsmassages. Ontspanningsmassage en zwangerschapsmassage, met nog meer heerlijke massages in de toekomst. Om te ontladen van stres, even uit je hoofd en in je lijf, en ontspannen van de spieren zijn massages een weldaad voor lichaam en geest.  De massages worden gegeven door Safae.

Over Astrid

Schoonheidsspecialiste bij Elisa schoonheidssalon & lifestyle.

Mijn naam is Astrid Monshouwer. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en ben in 1993 begonnen met mijn eigen beautysalon; Elisa schoonheidssalon Amersfoort.

Werken in de salon is echt mijn passie maar rond 2015 begon mijn visie over huidverzorging enorm te veranderen. In die periode kwam ik er bij een orthomoleculair voedingsdeskundige achter dat ik voedingsallergie had en daardoor een aantal lichamelijke klachten had ontwikkeld. Ik leerde uit eigen ervaring dat gezonde voeding de basis van ons bestaan is. Belangrijk voor onze darmen maar ook voor de huid en dat we de huid ook van binnenuit kunnen behandelen.

Ik werd enorm enthousiast en nieuwsgierig en dook de schoolboeken in om te leren over orthomoleculaire voeding.

Ondanks mijn interesse voor gezond eten en leven, ligt mijn passie bij de huidverzorging en huidverbetering. Ik ben een jaartje gestopt met de salon en op zoek gegaan hoe ik verder wilde. Met mijn nieuwe visie en inzichten ben ik op zoek gegaan naar 100% natuurlijke producten zonder chemische en synthetische toevoegingen en dat is gelukt met Salonnepro en IK Skin Perfection. Blij en enthousiast ben ik weer aan het werk gegaan in mijn salon en naast gezichtsbehandelingen geef ik voor de liefhebbers vrijblijvend lifestyle advies bij de behandelingen om een nog beter resultaat te behalen.

Ik ben zeer kritisch op de kwaliteit van de producten, behandelingen en mijn kundigheid. Ik heb al veel verschillende trainingen gevolgd en blijf dat doen. Ik vind leren leuk en altijd op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe inzichten.

Het sociale contact met de klanten vind ik erg leuk en belangrijk. Ik neem de tijd die nodig is voor een behandeling en klanten komen hier voor ontspanning en plezier. Het maakt mij blij om een klant terug te zien met een verbeterde huid en iedereen een ‘momentje voor zichzelf ’ te geven.

Over Safae

Masseuse bij Elisa schoonheidssalon & Lifestyle.

Mijn naam is Safae en ik ben gediplomeerd masseuse. Ik heb het altijd leuk gevonden om te masseren en als familie en vriendinnen klaagden over pijntjes werd mij vaak gevraagd of ik niet even kon masseren. Toen op mijn pad kwam om een opleiding te kunnen gaan doen was ik heel enthousiast en heb daar met volle teugen van genoten. Na de opleiding ben ik gelijk verder gegaan en heb mij gespecialiseerd in zwangerschapsmassage. Dames verwennen met een lekkere massage of pijnlijke plekken weer laten ontspannen, wat jouw wens ook is, ik vind het heerlijk jou te mogen masseren en een ‘momentje voor jezelf’ te geven. Ik ben een bezig bijtje en komende tijd ga ik verder met specialiseren in verschillende massagetechnieken.

Wil je een massage dan zie ik je graag in de salon. 

 

Diploma’s en certificaten

 • Gediplomeerd schoonheidsspecialiste
 • Orthomoleculair voedingsdeskundige
 • Gediplomeerd ademcoach
 • Reumatische aandoening (bijscholing)
 • ADHD & autisme (bijscholing)
 • Hart- & vaataandoeningen (bijscholing)
 • Voeding & hormonen (bijscholing)
 • Schildklier & auto-imuun (bijscholing)
 • Brein & darmen (bijscholing)
 • Microneedling (gecertificeerd)
 • Fruitzuren (gecertificeerd)
 • Acné (gecertificeerd)

Salon Vathorst

Darthuizerberg 124
3825 BR Amersfoort
Tel: 06–10174813

Salon Bunschoten

Edisonweg 11b
3752 LV Bunschoten-Spakenburg
Tel: 06–10174813

Volg ons

Openingstijden

Maandag
10.00-17.00 / 19.00-21.00

Dinsdag
10.00- 17.00

Woensdag
09:00-17.00 / 19.00-21.00

Donderdag

GESLOTEN

Vrijdag
09.00-14.00

Zaterdag
GESLOTEN

Zondag
GESLOTEN

Nieuwsbrief