Gezond van binnen is mooi van buiten

Lifestyle advies

De huid is ons grootste orgaan en heeft goede verzorging nodig. Dit kun je deels doen door aan de buitenkant te werken, maar ook door aan de binnenkant te werken. Alles wat we inademen, opsmeren, eten en drinken heeft invloed op de huid en hoe we ons voelen.

Door vaak al kleine aanpassingen door te voeren in je lifestyle kan je je beter gaan voelen. Dit geldt voor zowel de huid als andere lichamelijke problemen. Bij Elisa schoonheidssalon & lifestyle geven we tijdens de behandeling geheel gratis advies over lifestyle. Zo kunnen we het optimale resultaat uit jouw huid halen en zit jij beter in je vel!

Zo ontstond het lifestyleadvies

Naast schoonheidsspecialiste ben ik ook orthomoleculair voedingsdeskundige. Ik vind het leuk om mijn kennis over voeding en lifestyle over te dragen en anderen te helpen.

Mijn hele leven had ik al veel kleine lichamelijke klachten. Door middel van Bioresonantie therapie kwam ik erachter dat ik gluten intolerantie en koemelk allergie heb. Ik gooide het roer om en ben mij gaan verdiepen in wat ik dagelijks in mijn mond stopte. In een paar maanden tijd waren een aantal klachten en de chronische vermoeidheid verdwenen.

Dat smaakte naar meer en ik wilde ook meer weten over de werking van vitaminen en mineralen. Ik besloot de opleiding orthomoleculair voedingsleer te volgen en ook aanvullende workshops over lichamelijke ziekten en aandoeningen. Door deze kennis kan ik naast gezichtsbehandelingen samen met jou huidproblemen beter aanpakken en ook van binnenuit aan de huid werken.

Tijdens de behandelingen geef ik vrijblijvend lifestyle advies dat bij jou past. Wil je nu al meer weten over lifestyle of voedingssupplementen? Neem dan gerust contact op.

 

Salon Vathorst

Darthuizerberg 124
3825 BR Amersfoort
Tel: 06–10174813

Salon Bunschoten

Edisonweg 11b
3752 LV Bunschoten-Spakenburg
Tel: 06–10174813

Volg ons

Openingstijden

Maandag
10.00-17.00 / 19.00-21.00

Dinsdag
10.00- 17.00

Woensdag
09:00-17.00 / 19.00-21.00

Donderdag

GESLOTEN

Vrijdag
09.00-14.00

Zaterdag
GESLOTEN

Zondag
GESLOTEN

Nieuwsbrief