Lief voor je huid

“Try it. Love it. And fall in love with Loveli”

Wist je dat wat je op je huid aanbrengt ook in je lichaam belandt? In veel beauty producten zitten ingrediënten die niet goed zijn voor onze huid en lichaam. Daarom zijn alle producten van Loveli 100% natuurlijk.

Bij Elisa schoonheidssalon & lifestyle in Vathorst werken wij met natuurlijke producten om de huid en het lichaam zo gezond mogelijk te houden en in balans te brengen. Persoonlijk zijn wij verzot op de heerlijke producten van Loveli en willen hier jou natuurlijk ook van laten genieten.

Deo’s

De deo’s van Loveli zijn de eerste deo’s zonder aluminium die écht werkt. Op basis van kokosolie en zuiveringszout. Blokkeert je zweetklieren niet, maar neutraliseert zweetgeurtjes zodra het zweet je huid bereikt. Je zweet dus nog wel, maar je ruikt niets.

De deo’s zijn verkrijgbaar in heerlijke geuren, zowel voor vrouwen als voor mannen, tevens is er ook een geurloze deo voor de gevoelige huid.

Bodywash

Naast de deo verkopen wij ook de bodywash van Loveli. Dit heerlijke schuim is gemaakt van kokosolie, mild en niet irriterend voor de huid. Het reinigt niet alleen, maar houdt ook de balans van je huid in ere, zodat je huis vanzelf minder droog aanvoelt.

Het heeft de geur van ‘Sunny Orange’, een combinatie van zoete sinaasappel, citroen en een toefje vanille. De speciaal ontworpen foam fles zorgt ervoor dat de bodywash lekker schuimt en is dus tevens te gebruiken als scheerschuim.

Bodycream

De body cream van Loveli is een volle zachte crème die de huid fluweelzacht maakt en bomvol fruit en vitamine zit. De crème bevat géén minerale oliën wat ervoor zorgt dat de huis niet wordt afgesloten maar juist hersteld. Deze trekt snel in de huid en voelt heerlijk zacht.

Body Oil

De Loveli Body Oil is voor de huid die wel wat “extra” voeding kan gebruiken. Gemaakt van plantaardige oliën die zorgen voor een optimale voeding en helpen het beschermlaagje van de huid te herstellen. De olie trekt snel in de huis en heeft een heerlijk zachte geur.

Bodyscrub

Het is belangrijk dode huidcellen regelmatig te verwijderen, alleen dan kan je de huid goed voeden. De bodyscrub van Loveli is gemaakt van gemalen amandelen en olijfpitten, 100% natuurlijk en het bevat geen plastic. Na gebruik voelt de huid weer heerlijk zacht aan.

Wil je ook deze lekkere producten proberen of meer informatie neem gerust contact op met Elisa schoonheidssalon & lifestyle.

Tip! Ook leuk om cadeau te geven

Salon Vathorst

Darthuizerberg 124
3825 BR Amersfoort
Tel: 06–10174813

Salon Bunschoten

Edisonweg 11b
3752 LV Bunschoten-Spakenburg
Tel: 06–10174813

Volg ons

Openingstijden

Maandag
10.00-17.00 / 19.00-21.00

Dinsdag
10.00- 17.00

Woensdag
09:00-17.00 / 19.00-21.00

Donderdag

GESLOTEN

Vrijdag
09.00-14.00

Zaterdag
GESLOTEN

Zondag
GESLOTEN

Nieuwsbrief