De huid gezond en in balans

Huidverzorging

Iedereen heeft huidverzorging nodig om de huid gezond en stralend te houden. Wat voor huidverzorging je nodig hebt, is afhankelijk van jouw huidtype. Daarom wordt voorafgaand aan de behandeling een huidanalyse gemaakt en bespreken we jouw wens. Op basis van die analyse wordt er een passende behandeling bepaald. Er zijn verschillende soorten huidverzorgende behandelingen. Zo kunnen we oneffenheden zoals puistjes en mee-eters verwijderen of een doffe huid maar ook fijne lijntjes en pigmentatie aanpakken.

“Tijdens huidverzorgende behandelingen wordt de huid onder andere gereinigd en gevoed.”

De producten die gebruikt worden zijn natuurlijk. Ze bevatten alleen natuurlijke werkstoffen en geen synthetische toevoegingen. Een huidverzorgende behandeling is een moment van relaxen. Je loopt de salon uit met een ontspannen gevoel en meer zelfvertrouwen! Na de behandeling krijg je adviezen over hoe je thuis kunt werken aan een betere huid. Dit advies is persoonlijk en gebonden aan jouw huidtype. Heb je een vraag over huidverzorging of ben je benieuwd welke huidverzorging bij jouw huid past? Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

Prijzen van deze behandeling
Ben je na het lezen van bovenstaande informatie nieuwsgierig naar de prijs voor deze behandeling? Dan verwijzen we je graag naar onze prijzen.

Ben je benieuwd of deze behandeling geschikt voor jou is of heb je andere vragen over de behandeling? Neem gerust even contact op. Wij helpen je graag verder!

Salon

Darthuizerberg 124,
3825 BR Amersfoort
Tel: 06–10174813

Openingstijden

Maandag
13.00-17:00 / 19.00-21:30

Dinsdag
Gesloten

Woensdag
09:00-17:00 / 19.00-21:30

Donderdag
Gesloten

Vrijdag
09:00-14:00

Zaterdag / Zondag
GESLOTEN

Nieuwsbrief