Lief voor je huid

Wimperlift

Wimperlift, ook wel lash volume lift, is de nieuwste trend waarbij de wimpers gekruld en gelift worden. Het laat de wimpers langer lijken zonder dat er gebruik wordt gemaakt van extensions. De wimpers worden verzorgt door de milde producten. De behandeling is geschikt voor zowel korte als lange wimpers en ook voor wimpers die krullen of scheef groeien. De wimperlift blijft 6 tot 8 weken zitten. De wimpers krijgen een extra volume door de toepassing van keratine, collageen en vitamine E.

“Als finishing touch verven we de wimpers voor het wauw-effect!”

Bij Elisa schoonheidssalon werken we met siliconepads en milde, maar effectieve lotions die geen schade aanrichten aan de wimpers. Wij voeren geen wimperlift uit bij mensen met een allergie voor pleisters, lijm of latex. Ook bij hooikorst, een gevoelige huid, eczeem of een recente ooglidcorrectie raden wij een wimperlift af. Wanneer je gebruik maakt van anticonceptie of in de afgelopen 6 maanden chemotherapie hebt ondergaan, kan dit het resultaat van de wimperlift negatief beïnvloeden. Het resultaat blijft dan minder lang zichtbaar.

Prijzen van deze behandeling
Ben je na het lezen van bovenstaande informatie nieuwsgierig naar de prijs voor deze behandeling? Dan verwijzen we je graag naar onze prijzen.

Ben je geïnteresseerd in wimperlift of wil je graag meer informatie. Neem dan gerust contact met ons op.

Lifestyle

Nieuwsbrief

Darthuizerberg 124,
3825 BR Amersfoort

Openingstijden
Ma. t/m don.
09:00-17:00
19.00-21:00
Vrij.
09:00-14:00