Lief voor je huid

Microneedling

Microneedling is een effectieve, huidverbeterende behandeling waarbij je de huid een natuurlijke boost geeft. Hierdoor verstevigt en herstelt de huid. Microneedling kan toegepast worden op het hele gezicht, een zone of slechts een enkele rimpel.

Microneedling helpt bij het verminderen van de volgende huidproblemen:

  • Rimpels
  • (Acne) littekens
  • Grove poriën
  • Hyperpigmentatie

Ben je benieuwd of deze behandeling geschikt voor jou is of heb je andere vragen over de behandeling? Neem gerust even contact op. Wij helpen je graag verder!

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling reinigen we de huid. Tijdens de behandeling brengen we serums aan op de huid. Vervolgens worden er met een meso pen kleine micro-kanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor kan het serum tot diep in de huidlaag dringen. Na de behandeling met de Mesopen wordt een alginaat masker aangebracht zodat de huid kalmeert en verkoelend aan voelt. Als afsluiting brengen wij Calendula oil elixer aan om de huid tot rust te brengen.

Voordeel pakket

Microneedling kuur
4x voor € 270,-

De werking

De microneedling behandeling stimuleert de huid tot aanmaak van collageen. Collageen is een eiwit wat van nature in onze huid voorkomt en zorgt ervoor dat onze huid mooi stevig en glad is. Naar mate we ouder worden wordt de aanmaak van collageen steeds minder. Met behulp van de MesoPen worden kleine micro-kanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling brengen wij actieve werkstoffen zoals hyaluron en retinol aan welke diep in de huid dringen. Vervolgens gaat het lichaam aan de slag om de kanaaltjes te sluiten door collageen aan te maken. Met als resultaat dat de huid weer steviger en gladder wordt, waardoor rimpeltjes verminderen, grove poriën verfijnen en littekentjes verzachten en zelfs kunnen verdwijnen.

Na de behandeling zal de huid hard aan het werk gaan om nieuw collageen aan te maken. Dit proces duurt 28 dagen.

Belangrijk na de behandeling

Na de behandeling is de huid kwetsbaar en is het belangrijk de huid 24 uur zoveel mogelijk met rust te laten. Gebruik geen make-up, parfum en andere verzorgingsproducten. Ook zwemmen, sauna en sporten raden wij zeer af om irritatie en ontstekingen te voorkomen. Na 24 uur is de huid herstelt en mag je weer doen wat je gewend bent.

Na de behandeling kan de huid droog en trekkend aanvoelen. Wij raden aan om een Calendula oil elixer aan te brengen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig

Microneedling is al effectief bij een enkele behandeling maar voor optimaal resultaat raden wij een kuur aan. Hoeveel behandelingen nodig zijn, is afhankelijk van het huidtype en de conditie van de huid. Collageen wordt door het natuurlijke proces van het lichaam op den duur weer afgebroken. Om het resultaat langer te behouden, raden we aan om eens in de 4 maanden de behandeling te herhalen.

Prijzen van deze behandeling
Ben je na het lezen van bovenstaande informatie nieuwsgierig naar de prijs voor deze behandeling? Dan verwijzen we je graag naar onze prijzen.

Salon

Darthuizerberg 124,
3825 BR Amersfoort
Tel: 06–10174813

Openingstijden

Maandag
13.00-17:00 / 19.00-21:30

Dinsdag
Gesloten

Woensdag
09:00-17:00 / 19.00-21:30

Donderdag
Gesloten

Vrijdag
09:00-14:00

Zaterdag / Zondag
GESLOTEN

Nieuwsbrief