Lief voor je huid

Bio Pulse Therapy

Ook wel mini face lift genoemd. De Bio Pulse Therapy behandeling is een pulserend en sterk ontgiftend masker en herstelt de gezondheid van de huid. Dit gebeurt met een masker van 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen. Het Bio Pulse Therapy masker heeft een liftend effect, maar helpt ook tegen hyperpigmentatie, verstopte poriën en dode huidcellen. De behandeling is effectief een geef snel resultaat. Voor een optimaal resultaat is dit een prachtige behandeling icm microneedling.

De voordelen van Bio Pulse Therapy:

  • Anti-aging en versteviging
  • Aanmaak collageen en elastiene
  • Afvoeren van afvalstoffen en toxinen
  • Verhelderen van hyperpigmentatie
  • Verwijderen van dode huidcellen
  • Verwijderen van verstopping poriën
  • Reguleren van talgproductie
  • Bestrijden van vrije radicalen

Ben je benieuwd of deze behandeling geschikt voor jou is of heb je andere vragen over de behandeling? Neem gerust even contact op. Wij helpen je graag verder!

De behandeling

Ter voorbereiding op de Bio Pulse Therapy reinigen we de huid. Vervolgens brengen we een pure vitamine C powder aan om de huid voor te behandelen. Het Bio Pulse Therapy masker wordt aangebracht en laten we gedurende 45 minuten inwerken. Daarna wordt het masker met een wasmassage van de huid verwijderd.

De werking

Het masker heeft een oxygenatie effect en een enzymatische werking. Hierdoor worden dode huidcellen verwijdert en verstopte poriën ontdaan van blokkades die de poriën afsluiten. Tijdens het inwerken van het masker droogt het in. In dit proces wordt er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt worden. Het pulserende effect zorgt er dus voor dat het gezicht beter doorbloedt en verstevigt. Het lift de huid op een natuurlijke wijze. Bovendien worden door Bio Pulse Therapy afvalstoffen en opgehoopte toxinen afgebroken en afgevoerd.

Na de behandeling kleurt de huid tijdelijk rood en zijn er vaak kleine bloedvaatjes in de huid te zien. Dit ontstaat door het zuurstofrijke bloed dat naar bovenlagen van de huid wordt gevoerd.

Belangrijk na de behandeling

Het is zeer belangrijk de dag van de behandeling 1,5-2 liter water te drinken voor het detox effect en om hoofdpijn te voorkomen.

We raden af om te gaan sporten of zwemmen tot 24 uur na de behandeling. Gedurende 7 dagen na de behandelingen raden we ook af onder de zonnebank te gaan.

Prijzen van deze behandeling
Ben je na het lezen van bovenstaande informatie nieuwsgierig naar de prijs voor deze behandeling? Dan verwijzen we je graag naar onze prijzen.

Salon

Darthuizerberg 124,
3825 BR Amersfoort
Tel: 06–10174813

Openingstijden

Maandag
09:00-17:00 / 19.00-21:00

Dinsdag
13:00-17:00 / 19.00-21:00

Woensdag
09:00-17:00 / 19.00-21:00

Donderdag
13:00-17:00 / 19.00-21:00

Vrijdag
09:00-14:00

Zaterdag
GESLOTEN

Zondag
GESLOTEN

Nieuwsbrief