Microneedling

Microneedling is een effectieve, huidverbeterende behandeling waarbij je de huid een natuurlijke boost geeft. Hierdoor verstevigt en herstelt de huid. Microneedling kan toegepast worden op het hele gezicht, een zone of slechts een enkele rimpel.

Microneedling helpt bij het verminderen van de volgende huidproblemen:

  • Rimpels
  • (Acne) littekens
  • Grove poriën
  • Hyperpigmentatie

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling reinigen we de huid. Tijdens de behandeling brengen we serums aan op de huid. Vervolgens worden er met een meso pen vele kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor kan het serum tot diep in de huidlaag dringen. Na de behandeling met de meso pen wordt een kalmerend masker aangebracht. Naast dat dit masker de huid kalmeert, zorgt het voor een intensiever resultaat.

De kleine gaatjes die met de meso pen gemaakt worden, dicht de huid vanzelf binnen 24 uur na de behandeling.

De werking

De microneedling behandeling stimuleert de aanmaak van collageen. Collageen is een eiwit wat van nature in onze huid voorkomt en zorgt ervoor dat onze huid mooi stevig en glad is. Naar mate we ouder worden wordt de aanmaak van collageen steeds minder. Met de microneedling behandeling zetten we de huid aan tot het aanmaken van collageen. Hierdoor wordt de huid weer steviger en de rimpeltjes weer opgevuld.

Ook worden er serums aangebracht die via de kanaaltjes de huid binnendringen. De serums bevatten vitamine retinol (A) ,C, E en pro-vitamine B5 en zorgen voor een stralende huid.

Na de behandeling zal de huid hard aan het werk gaan om nieuw collageen aan te maken. Dit proces duurt 28 dagen.

Belangrijk na de behandeling

Na de behandeling is de huid kwetsbaar en is het belangrijk de huid 24 uur zoveel mogelijk met rust te laten. Gebruik  geen make-up, parfum en andere verzorgingsproducten. Ook zwemmen, sauna en sporten raden wij zeer af om irritatie en ontstekingen te voorkomen. Na 24 uur is de huid herstelt en mag je weer doen wat je gewend bent.

Na de behandeling kan de huid droog en trekkend aanvoelen. Wij raden aan om een oil elixer aan te brengen.

Microneedling is al effectief bij een enkele behandeling. Voor optimaal resultaat raden wij een kuur aan. Hoeveel behandelingen nodig zijn, is afhankelijk van het huidtype en de conditie van de huid. Collageen wordt door het natuurlijke proces van het lichaam op den duur weer afgebroken. Om het resultaat te langer te behouden, raden we aan om eens in de 4 maanden de behandeling te herhalen.

Prijzen van deze behandeling
Ben je na het lezen van bovenstaande informatie nieuwsgierig naar de prijs voor deze behandeling? Dan verwijzen we je graag naar onze prijzen.

Ben je benieuwd of deze behandeling geschikt voor jou is of heb je andere vragen over de behandeling? Neem gerust even contact op. Wij helpen je graag verder!

Voordeel pakketten:

Microneedling kuur
4x

Bij aankoop van een microneedling kuur een oil elixer of collageen serum t.w.v. €31,90 gratis

€ 270,-

Microneedling kuur
6x

Bij aankoop van een microneedling kuur een oil elixer of collageen serum t.w.v. €31,90 gratis

€ 375,-

Alle behandelingen

Microneedling

Microneedling Microneedling is een effectieve, huidverbeterende behandeling waarbij je de huid een natuurlijke boost geeft. Hierdoor verstevigt en herstelt de…

Bio Pulse Therapy

Bio Pulse Therapy De Bio Pulse Therapy behandeling herstelt de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid door een…

Huidverzorging

Huidverzorging Iedereen heeft huidverzorging nodig om de huid jong, gezond en stralend te houden. Wat voor huidverzorging je nodig hebt,…

Wimperlift

Wimperlift Wimperlift, ook wel lash volume lift, is de nieuwste trend waarbij de wimpers gekruld en gelift worden. Het laat…

Handreflex massage

Handreflex massage Je handen zijn het grootste deel van de dag aan het werk. Het is heerlijk ze ook eens…
our hall

Request Form