Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling is een huidverbeterende behandeling waarbij dode huidcellen worden verwijderd. Hierdoor vernieuwt en versoepelt de huid en krijgt een egalere teint.

De behandeling werkt zeer effectief bij het verminderen van de volgende huidproblemen:

  • Acne
  • Vette huid
  • Oneffenheden
  • Rimpels en lijntjes in de huid
  • Hyperpigmentatie

De behandeling

We brengen de fruitzuurpeeling aan op de huid. Deze laten we een aantal minuten intrekken en neutraliseren vervolgens de peeling om de werking te stoppen. Vervolgens wordt er een enzym masker aangebracht die we laten intrekken. Na het masker brengen we een verzorgende crème en een Calendula oil elixer aan tegen een trekkerige huid.

Fruitzuurpeelings zijn ook effectief wanneer je deze een enkele keer toepast. Voor een optimaal resultaat bevelen wij meerdere behandelingen aan. Hoeveel dit er zijn is afhankelijk van het huidtype en de conditie van de huid. Tijdens een intakegesprek en huidanalyse bespreken we samen wat je huid nodig heeft.

Hoe werk het

Elisa schoonheidssalon werkt met fruitzuurpeelings van Salonnepro. Deze zijn gemaakt van puur natuurlijke fruitzuren. Salonnepro heeft twee soorten fruitzuren. Welke fruitzuurpeeling wordt gebruikt overleggen wij altijd voorafgaand aan de behandeling op basis van het huidtype.

Glycolzuur peeling

Glycolzuur wordt snel opgenomen in de huid en werkt tot diep in de huidlagen. Glycolzuur wordt gewonnen uit suikerriet. Het verweekt de ‘kit’ substantie tussen de dode huidcellen, waardoor deze los komen. Bovendien stimuleert de peeling de aanmaak van nieuwe huidcellen wat zorgt voor een frissere en egalere teint.

Salicyl peeling

Salicylzuur wordt gewonnen uit de bast van de wilgenboom. Dit fruitzuur heeft een ontstekingsremmende werking. Het kan makkelijk de poriën binnendringen en lost in de poriën overtollig talg op. Ook verwijdert de salicyl peeling dode huidcellen en reinigt het de poriën.

Belangrijk na de behandeling

Na een behandeling is het belangrijk je huid goed tegen de zon te beschermen met zonnefactor spf 50. Tijdens de zomermaanden wordt deze behandeling dan ook niet uitgevoerd.

De eerste week na de behandeling mag je de huid niet scrubben. Na een week mag je met een milde scrub dode huidcellen verwijderen.

Na de behandeling kan de huid droog aanvoelen. Wij raden een oil elixer van Salonnepro aan en een volle crème om de huid soepel te houden en de droogheid tegen te gaan.

Prijzen van deze behandeling
Ben je na het lezen van bovenstaande informatie nieuwsgierig naar de prijs voor deze behandeling? Dan verwijzen we je graag naar onze prijzen.

Ben je benieuwd of deze behandeling geschikt voor jou is of heb je andere vragen over de behandeling? Neem gerust even contact op. Wij helpen je graag verder!

 

Alle behandelingen

Microneedling

Microneedling Microneedling is een effectieve, huidverbeterende behandeling waarbij je de huid een natuurlijke boost geeft. Hierdoor verstevigt en herstelt de…

Bio Pulse Therapy

Bio Pulse Therapy De Bio Pulse Therapy behandeling herstelt de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid door een…

Huidverzorging

Huidverzorging Iedereen heeft huidverzorging nodig om de huid jong, gezond en stralend te houden. Wat voor huidverzorging je nodig hebt,…

Wimperlift

Wimperlift Wimperlift, ook wel lash volume lift, is de nieuwste trend waarbij de wimpers gekruld en gelift worden. Het laat…

Handreflex massage

Handreflex massage Je handen zijn het grootste deel van de dag aan het werk. Het is heerlijk ze ook eens…
our hall

Request Form